I tillegg må denne koden limes inn rett etter den innledende -taggen:

Søk om refinansiering

Det er helt gratis, uforpliktende og trygt å søke.

Fyll ut søknadsskjemaet. Det tar bare noen minutter å gjennomføre.

Du blir kontaktet av en av våre hyggelige rådgivere for en kort gjennomgang av din situasjon.

Vi jobber med å finne den beste løsningen for deg sammen med banken.

Vil du vite mer før du søker? Send oss en melding her så ser vi på saken din sammen.

Hvorfor søke refinansiering hos Ai Finans?

Det skal være enkelt å søke om refinansiering. Enten du er i en vanskelig økonomisk situasjon, står ovenfor tvangssalg eller hissige kreditorer, eller bare vil se om du kan få bedre vilkår på å samle lånene du har i dag, skal det være lav terskel for å se om du kan få hjelp.

Vi samarbeider med ulike banker for å gjøre det lettere for privatpersoner å få de beste vilkårene. Våre rådgivere har også lang erfaring med refinansiering i vanskelige økonomiske situasjoner og vet hva som skal til for å hjelpe personer frem til den beste løsningen. 

Slik søker du om refinansiering

Fyll ut søknadsskjemaet

For at vi skal kunne sette i gang en prosess må vi ha litt informasjon om deg og din situasjon. Søknadsskjemaet vårt er enkelt å fylle ut, og tar bare noen minutter å sende inn.

Våre hyggelige rådgivere tar kontakt

I løpet av kort tid etter du sender inn søknaden tar en av våre dyktige rådgivere kontakt med deg på telefon eller e-post. Mange gruer seg for å prate i telefonen, og det har vi full forståelse for. Våre rådgivere har hjulpet mange mennesker i lignende situasjoner som deg, og fokuset vårt er alltid hvordan vi kan hjelpe deg fremover – ikke hvordan du har endt opp i situasjonen.  Samtalen skal gi rådgiveren litt bedre innsikt og samtidig se på løsninger sammen med deg. I tillegg vil rådgiveren be om eventuell dokumentasjon som trengs for å behandle saken. Rådgiveren din hjelper deg også med å hente inn denne om nødvendig.

Vi ordner resten med banken

Når vi har fått et klart bilde av situasjonen og fått den dokumentasjonen som trengs, tar vi forhandlingen med banken. Dersom banken vil gi deg lån, er det eneste du trenger å gjøre å takke ja eller nei til tilbudet fra banken, samt signere lånedokumenter. Banken/våre rådgivere henter inn informasjon om de eksisterende lånene dine slik at du slipper.