I tillegg må denne koden limes inn rett etter den innledende -taggen:

Trenger du økonomisk hjelp? 

Vi vil hjelpe der andre banker sier nei. Det er uforpliktende og trygt å søke.

Fyll ut søknadsskjemaet. Det tar bare noen minutter å gjennomføre.

Du blir kontaktet av en av våre hyggelige rådgivere for en kort gjennomgang av din situasjon.

Vi jobber med å finne den beste løsningen for deg sammen med banken.

Vil du vite mer før du søker? Send oss en melding her så ser vi på saken din sammen.

Det er lov å be om økonomisk hjelp

Det er lett å havne i gjeldsproblemer. Enten man har fått en skattesmell eller må betale for en bilreparasjon man ikke hadde forutsett, kan det fort balle på seg om man tar opp smålån og kredittkort.  

Dyre smålån vokser fort på grunn av høye renter, og mange opplever at de plutselig står i en situasjon der de ikke klarer å betale gjeld i tide. Plutselig har man pådratt seg høy gjeld som virker uoverkommelig å betale ned.  

Høy gjeld, inkasso og betalingsanmerkninger virker håpløst å bli kvitt, men alle fortjener en ny sjanse. Vi i Ai Finans jobber for å hjelpe nordmenn ut av gjeldsproblemer slik at man kan starte på nytt. Vi bryr oss ikke om hvordan du har havnet i situasjonen du er i, men hvordan vi kan hjelpe deg med en ny økonomisk start.

Vi hjelper deg med gjeldsproblemer

Vi i Ai Finans spesialiserer oss på økonomiskhjelp og strekker oss lenger for å hjelpe i vanskelige situasjoner.  Vi samarbeider med banker som sier ja der vanlige dagligbanker sier nei.

Vår jobb er å hjelpe deg med å finne den riktige løsningen på ditt økonomiske problem. Den vanligste løsningen er å samle all den dyre gjelden inn i et stort lån, enten med sikkerhet i egen bolig eller med sikkerhet gjennom realkausjon.

Fast inntekt

Du må ha en fast inntekt som du kan dokumentere. Det er ingen krav til hvor stor inntekten din må være. Det er ikke noe problem om du har fast trygd eller pensjon.

Inkasso

Vi vil hjelpe alle som har gjeldsproblemer, og det er ikke et problem om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Egen bolig eller kausjonist

For å få samlet dyr gjeld trenger vi at det stilles sikkerhet for lånet. Selv om du ikke eier bolig selv, kan det være mulig å finne en løsning om noen kan stille realkausjon for deg.

Gjeldsproblemer

Har du mye gjeld, smålån og kredittkort? Vi vil hjelpe deg som har mye gjeld med en ny økonomisk start.

Hvorfor er det lurt å be om økonomisk hjelp?

Det vanskeligste når man har gjeldsproblemer er ofte å ta tak i situasjonen og å tørre å be om hjelp. Hos oss skal det være enkelt å ta det steget.

Mange av de vi har hjulpet er overrasket over hvor smidig prosessen gikk, og at det verste var å gå og grue seg til å ta tak i situasjonen. Det er flere grunner til at man bør ta tak gjeldsproblemer, enten de er store eller små.

Færre utgifter

Når du får hjelp til å samle dyre smålån og kredittkort vil du få en mye lavere rente, og vil dermed spare betydelige summer i måneden.  

Bedre oversikt over egen økonomi

Når gjelden samles vil du også sitte igjen med ét større lån, og har dermed fullstendig oversikt over hva du skylder og hvor mye du skal betale hver måned på lånet ditt.

Bedre oversikt gjør at du står friere til å planlegge økonomien din. Du kan dermed for eksempel lettere se om du har mulighet til å sette av penger til sparing eller til ferie.   

Én faktura

Når gjelden din er samlet i et lån, får du én faktura å forholde deg til. Du trenger derfor ikke lenger å frykte at inkassokrav og betalingspåminnelser på lån du trodde du hadde betalt dukker opp i postkassen.

Friskmeldt økonomi

Når man samler all gjelden i ett lån, vil banken betale gjelden du har til kreditorer. Når gjelden slettes, vil også betalingsanmerkninger og inkassosaker som er registrert på deg slettes.

Dette betyr at du blir økonomisk friskmeldt en gang for alle.