I tillegg må denne koden limes inn rett etter den innledende -taggen:

Søk om lån

Det er helt gratis, uforpliktende og trygt å søke.

Fyll ut søknadsskjemaet. Det tar bare noen minutter å gjennomføre.

Du blir kontaktet av en av våre hyggelige rådgivere for en kort gjennomgang av din situasjon.

Vi jobber med å finne den beste løsningen for deg sammen med banken.

Vil du vite mer før du søker? Send oss en melding her så ser vi på saken din sammen.

Vi vil hjelpe deg med lån

Uansett hva lånebehovet ditt er ønsker vi å gjøre det enklere for deg. Det er lett å gå seg vill i en jungel av lån og økonomiske tjenester. Det finnes flere ulike typer lån, og dette er noen av lånene vi tilbyr.

Omstartslån

Mellomfinansiering tillater deg å eie to boliger samtidig i en mellomperiode der man har kjøpt ny bolig, men ikke enda har solgt din eksisterende bolig. Mellomfinansieringssituasjoner er ofte krevende, slik at det kan være nyttig å få hjelp til å finne riktig mellomfinansiering for ditt behov.

Mellomfinansiering

Det er ikke uvanlig å ta opp kredittkort eller smålån, men noen ganger kan det være lurt å bake disse inn i et lån med sikkerhet i bolig. Dette kan være smart av flere grunner, blant annet for å få lavere rente, bedre oversikt over sin privatøkonomi, og for eksempel å bli kvitt hissige kreditorer.

Lån med sikkerhet i bolig

Har du funnet tomt og skal i gang med å bygge drømmeboligen? Uansett hvilket prosjekt du skal i gang med, kan vi hjelpe deg å realisere byggedrømmen.

Byggelån

Har du funnet tomt og skal i gang med å bygge drømmeboligen? Uansett hvilket prosjekt du skal i gang med, kan vi hjelpe deg å realisere byggedrømmen.

Hvorfor ta opp lån?

Det kan i flere tilfeller være smart å ta opp lån. Våre rådgivere har lang fartstid i bransjen og har alltid fokus på at lånet skal sette deg i en bedre økonomisk situasjon på lang sikt.

Det kan være overveldende å finne ut hvilke steg som er riktig når det gjelder ens egen private økonomi, og mange opplever det som nyttig å få råd fra en objektiv part som har god erfaring med planlegging av privatøkonomi.

Hvem kan søke lån? 

Uansett hva ditt lånebehov måtte være, ønsker vi å hjelpe. Vi hjelper ofte personer i uvanlige økonomiske situasjoner, og betalingsanmerkning og inkasso er ikke et hinder for å få hjelp av oss.

Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat, eller fyll ut et søknadsskjema.