I tillegg må denne koden limes inn rett etter den innledende -taggen:

Vi hjelper deg med finansiering

Refinansiering

Samle dyr gjeld og kreditter i boliglånet

Lån

Trenger du hjelp til finansiering ?

Økonomisk hjelp

Vi vil hjelpe deg som trenger økonomisk hjelp

Søk om finansiering

Det er gratis, uforpliktende og trygt å søke.

Fyll ut søknadsskjemaet. Det tar bare noen minutter å gjennomføre.

Du blir kontaktet av en av våre hyggelige rådgivere for en kort gjennomgang av din situasjon.

Du blir kontaktet av en av våre hyggelige rådgivere for en kort gjennomgang av din situasjon.

Vi jobber med å finne den beste løsningen for deg sammen med banken.

Vil du vite mer før du søker? Send oss en melding her så ser vi på saken din sammen.

Send inn søknad på 1-2-3

Hva er ditt lånebehov?

Livet skjer, og behovet for finansiering til ulike prosjekter og situasjoner dukker opp. Vi vil hjelpe deg med dine prosjekter, enten det er en opprydning i økonomien, eller finansiering til oppussing av boligen din.

Ønsker du en uforpliktende gjennomgang sammen med en av våre rådgivere? Ta kontakt med oss på 23 20 20 23 eller post@aifinans.no

Hvorfor finansiere?

Våre rådgivere har lang fartstid i bransjen og har alltid fokus på at lånet skal sette deg i en bedre økonomisk situasjon på lang sikt.

Det kan være overveldende å finne ut hvilke steg som er riktig når det gjelder ens egen private økonomi, og mange opplever det som nyttig å få råd fra en objektiv part som har god erfaring med planlegging av privatøkonomi.

Vi fikser finansiering til dine behov

Uansett hva lånebehovet ditt er, ønsker vi å gjøre det enklere for deg. Det er lett å gå seg vill i en jungel av lån og økonomiske tjenester. Det finnes flere ulike typer lån, og dette er noen av lånene vi tilbyr.  

Refinansiering

Omstartslån er et lån som hjelper personer med vanskelig økonomi å starte på nytt en gang for alle. Et omstartslån gir deg muligheten til å samle gammel moro ved at dyre lån og kreditter bakes inn i et nytt friskt lån med sikkerhet i bolig.  

Lån

Mellomfinansiering tillater deg å eie to boliger samtidig i en mellomperiode der man har kjøpt ny bolig, men ikke enda har solgt eksisterende bolig. Mellomfinansiering er mer komplekst enn vanlig boliglån, og det er derfor nyttig å undersøke med banker som spesialiserer seg på vanskelige saker.

Økonomisk hjelp

Det er ikke uvanlig å ta opp kredittkort eller smålån, men når gjelden vokser seg stor kan det være lurt å bake disse inn i et lån med sikkerhet i bolig. Dette kan være smart av flere grunner, blant annet for å få lavere rente, bedre oversikt over sin privatøkonomi, og for eksempel for å bli kvitt hissige kreditorer.  

Har du spørsmål om Ai Finans eller refinansiering?

Få svar på dine spørsmål på vår FAQ-side

Vi er her for å hjelpe deg

Vi har lang erfaring i bransjen og forstår at alle situasjoner er komplekse og unike. Vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. I Ai Finans jobber vi alltid for å få til den beste løsningen for din økonomi og livssituasjon.