I tillegg må denne koden limes inn rett etter den innledende -taggen:

FAQ

Her har vi samlet og besvart spørsmål kundene våre ofte lurer på. Hvis du ikke finner svaret du leter etter, eller du ønsker personlig kontakt finner du kontaktinformasjon her.

Hva er refinansiering med sikkerhet i bolig?

Når man refinansierer med sikkerhet i bolig samler man usikret gjeld, smålån og kreditter i boliglånet. Den dyre gjelden vil bli innfridd slik at man har all gjeld samlet i et rimeligere lån. Banken ordner alt for deg, det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et søknadsskjema.

Hvordan fungerer søknadsprosessen?

Søknadsprosessen er enkel. Du fyller ut vårt korte søknadsskjema, og en av våre rådgivere tarderetter kontakt med deg for en hyggelig og uforpliktende kartlegging av din situasjon og hvilke muligheter som finnes.

Dersom saken din har potensiale vil vi be om at du oversender dokumentasjon for videre behandling av søknaden. Vi tar deretter dialogen med banken for deg for å finne den beste løsningen for deg i din situasjon.

Hvem kan søke om refinansiering?

For å kunne refinansiere må du kunne stille med sikkerhet i egen bolig eller eventuelt finne noen som kan stille som kausjonist for lånet.  Det er ikke til hinder for å søke at du har betalingsanmerkninger eller inkasso, vi spesialiserer oss nemlig på saker hvor man har en utfordrende økonomisk situasjon. Refinansiering med sikkerhet i bolig kan friskmelde økonomien din ved at betalingsanmerkninger blir slettet og inkasso innfridd.

Hva er fordelene med refinansiering?

Fordelene med refinansiering med sikkerhet i bolig er mange. For det første vil du få bedre oversikt over din personlige økonomi når alle mindre lån og kreditter blir flyttet sammen i ett lån. Du får dermed bedre forutsetninger for å kunne ta smarte økonomiske avgjørelser i fremtiden.  

Refinansiering med sikkerhet i bolig kan også gi personer med betalingsanmerkninger og inkassoen helt ny start. Når man refinansierer med sikkerhet i bolig blir betalingsanmerkninger slettet og inkasso innfridd.  I tillegg er refinansiering smart fordi man får et lån med lavere rente enn de dyre kredittene og smålånene. Dette kan spare deg tusenvis i bare rentekostnader alene. 

For enkelte vil refinansiering også være en mulig siste utvei for å unngå tvangsfullbyrdelse via namsmannen (tvangssalg). Refinansiering med sikkerhet i bolig kan være en økonomisk løsning slik at man får beholde boligen.  

Hva er factoring?

Factoring innebærer at man belåner bedriftens utestående fordringer. Dette er gunstig fordi man får tilgang til umiddelbar likviditet som man kan bruke på andre ting i bedriften. I tillegg innebærer factoring at noen andre håndterer administrering av fakturaene,også inkasso i de tilfellene kunden ikke betaler fordringene ved forfall.

Vi er her for å hjelpe deg

Vi har lang erfaring i bransjen og forstår at alle situasjoner er komplekse og unike. Vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. I Ai Finans jobber vi alltid for å få til den beste løsningen for din økonomi og livssituasjon.